| PhD Conference “Knowledge Gaps in Climate Change Research | | Print | |
| Climate Change - فعالان و رخدادها - Activists and Events |
| Written by Behrooz Hassani M |
| Wednesday, 28 December 2011 12:36 |
|
اول اینکه بابت تاخیرهای مکرر در به روزرسانی سایت عذرخواهم. گرچه تعطیلات آخر سال است و مثلا قرار است فرصت بیشتری برای نوشتن داشته باشم اما گرفتاری کارهای درسی ام فرصتم را برای رسیدن به سایت بسیار کاهش داده است. روی همین اصل باید این روزها سایت را به روش انفجاری به روز کنم، یعنی دو سه روزی ننویسم و بعد یک جا سه چهار پستی روی سایت بگذارم. اما اولین مطلب امروز خبری است در مورد کنفرانسی در انگلستان که قرار است جایی برای گرد هم آمدن دانشجویان دکترایی باشد که در حوزه ی تغییر اقلیم و پیامدهای آن کار می کنند. راستش من خودم برنامه داشتم تا شرکت کنم اما به خاطر زمانبندی خاص و تداخلش با تدریس ترم آینده ام به احتمال زیاد شرایط فراهم نمی شود. فراخوان کنفرانس را اینجا درج می کنم:
Call for Abstracts – PhD Conference “Knowledge Gaps in Climate Change Research – How are you tackling it?” The conference is free to attend, including meals- all that’s left to pay for is your travel and accommodation. Registration is now open for this event via the website http://www.tyndall.ac.uk/knowledge-gaps-conference and will remain so until 1st March, although places will be allocated on a first come, first serve basis. Abstracts must be received by the 23rd January 2012 via the same registration form. For any other queries please don’t hesitate to get in touch via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .
کلمات کلیدی:
|