| 10:10:10 | | Print | |
| Climate Change - فعالان و رخدادها - Activists and Events |
| Written by Behrooz Hassani M |
| Wednesday, 25 August 2010 10:07 |
|
پیش از این در مطلبی حرکت جهانی 10:10:10 را معرفی کردم. تا امروز در ایران فقط یک حرکت ثبت شده است که مربوط به همدان است. برخی فعالیت های پیشنهادی این گروه برای ده اکتبر سال جاری شامل موارد زیر است: - کاشت درخت - راه اندازی یک پروژه انرژی خورشیدی - راه اندازی یک باغچه ی محلی - دوچرخه سواری - تعویض لامپ های معمولی با نمونه های کم مصرف - جمع آوری زباله در صورت تمایل به همکاری در این حرکت جهانی به این آدرس مراجعه کنید و یا با من مکاتبه نمایید. باید یادآوری کنم که فعالیت هایی که با این گروه هماهنگ بشوند به طور گسترده تحت پوشش، قبل و بعد از اجرا قرار می گیرند.
|

Comments
in barname 10/10/10 gharar hast dar tehran ham bargozar beshavad! man ghablan ham cc e-mail baraye will dar sazmane 350 ro baraye shoma ferestadam! khoshhal misham age dar in kar be ma komak konid!
خوشحالم از اینکه نسبت به جشن 10/10/10 و لزوم برگزاری اون در ایران علاقه مندید.
باید عرض کنم علاوه بر همدان، دو نفر هم در تهران اضافه شدن و اگر خدا بخواد با من که در مشهد ساکن هستم میشیم سه نفر دیگه!!
من 22 سالمه و دانشجوی زیست شناسی هستم.
می خواستم اگه ممکنه برای اینکه فعالیتی در این حیطه داشته باشم کمکم کنید.
در ضمن من تو سایت Green Peace عضو هستم ولی هنوز برای شروع فعالیت تو جشن 10/10/10در سایت 350 اسم نویسی نکردم.
آیتم های جمع آوری زباله ها و راهپیمایی بیشتر از بقیه مد نظرمه ولی خواستم از راهنمایی های شما هم بیشتر استفاده کنم.
منتظر جوابتون هستم
موفق باشید
RSS feed for comments to this post