سبزپرس و 1010 | Print |
Climate Change - فعالان و رخدادها - Activists and Events
Written by Behrooz Hassani M   
Saturday, 02 October 2010 13:10

سبزپرس در هفته ی گذشته پوشش نسبتا خوبی از حرکت جهانی 1010 داده است. اینجا یکی از خبرهای سبزپرس و لینک مابقی مطالب مرتبط شان را درج می کنم.

درخواست رئیس جمهوری مالدیو برای کنترل تغییرات اقلیمی

به گزارش سبزپرس، «محمد ناشید» رئیس جمهوری کشور مالدیو در پیام خود آورده است: « به عنوان رئیس جمهوری یکی از کشورهایی که بیشترین تهدید را از تغییرات اقلیمی می‌بیند، می‌خواهم از شما به دلیل فعالیت‌های خستگی ناپذیر تشکر کنم و از صمیم قلب حمایت خود را از جشن جهانی 10/10/10 ابراز دارم.»

کشور مالدیو، یکی از کم ارتفاع‌ترین کشورهای دنیا و به صورت مجمع‌الجزایر است. گفته می‌شود میانگین ارتفاع در کشور مالدیو حدود هفت متر است و روند گرم شدن زمین و بالا آمدن سطح آب دریاهای آزاد باعث شده تا بخش زیادی از زمین‌های این کشور به زیر آب رفته و غیرقابل استفاده شود.

ناشید در ادامه پیام خود می‌افزاید: « برای پشتیبای از حرکت 10/10/10 من نیز باید سخت تلاش کنم و سیستم خورشیدی که هدیه گرفته ام را بر پشت‌بام نصب کنم. اما حرکتی که من انجام می‌دهم یکی از ده‌ها فعالیتی است که در مالدیو انجام می‌شود و هزاران مورد دیگر نیز در جهان انجام خواهد شد.»

او می‌گوید که «نمی‌دانم چگونه تاکید کنم که ادامه فعالیت‌ها برای رسیدن به هدف پایدار بازگرداندن غلظت دی اکسید کربن به میزان 350 PPM در جو زمین چقدر مهم است.»

سبزپرس

پس از اجلاس جهانی کپنهاگ درباره تغییرات اقلیمی، صلح سبز جهانی و دیگر سازمان‌های مردمی فعال در زمینه حفاظت محیط زیست حرکتی جهانی موسوم به «350» را کلید زدند. علت این نامگذاری، نظریه دانشمندانی است که درباره تغییرات اقلیمی تحقیق کردند و به این نتیجه رسیدند که برای پایداری دمای کره زمین، حداکثر میزان غلظت قابل قبول دی اکسید کربن 350 PPM است.

در روزهای برگزاری اجلاس کپنهاگ در دسامبر سال 2009 و پس از آن، صدها فعال محیط زیست در خیابان‌های شهرهای کوچک و بزرگ جهان تجمع کردند و پلاکاردهایی را در دست داشتند که روی آنها عدد 350 نوشته شده بود.

محمدناشید نیز بر این عدد تاکید دارد و می‌گوید: «برای مالدیو، 350 بیشتر از یک عدد است، در واقع این یک گذرنامه برای بقای تمامی ملیت ماست.» سال گذشته رئیس جمهوری مالدیو و کابینه‌اش برای اینکه نشان دهند کشورشان با خطری بسیار جدی روبرو است، لباس غواصی پوشیدند و در محل یکی از جزایر غرق شده مالدیو و زیر آب، یکی از جلسات خود را تشکیل دادند.

حرکت جهانی «350» روز 10 اکتبر 2010 را به عنوان روزی ویژه برای فعالیت در مقابل تغییرات اقلیمی انتخاب کرده است. در این روز که به عنوان 10/10/10 معروف شده است، علاقه‌مندان به محیط زیست با فعالیت‌هایی مانند کاشت درخت، برگزاری تجمع‌های دوستانه، استفاده از سیستم‌های انرژی پاک و درخواست از مقامات برای توجه به کاهش انتشار دی اکسید کربن فعالیتی برای مقابله با تغییرات اقلیمی انجام خواهند داد.

فراخوان سازمان‌های بین‌المللی طرفدار محیط زیست

10/10/10 روز حرکت مردمی برای مقابله با تغییرات اقلیمی

کلمات کلیدی:

Add comment