| پیرامون تغییرات اقلیمی، خطاب به رهبران جهان | | Print | |
| Climate Change - فعالان و رخدادها - Activists and Events |
| Written by Behrooz Hassani M |
| Thursday, 30 December 2010 06:33 |
|
سایت وزارت امور خارجه ایالات متحده روی فیسبوک از مردم جهان دعوت کرده است که پیرامون تغییرات اقلیمی پیامی را خطاب به رهبران دنیا بنویسند. بخش هایی از این پیام ها توسط این سایت ترجمه شده است که گزیده ای از پیام ها را اینجا درج می کنم. مدیر فروش اهل زیمباوه: قوانین سبز برای هر ملتی الزامی است. هر ماه در هر نقطه از جهان فاجعۀ دیگری بر اثر تغییرات اقلیمی به وجود می آید. ما از افزایش روزافزون درجه حرارت هوا و مناطق مخصوص کشاورزی که در حال خشک شدن است شواهدی کامل در دست داریم. ما از سرنوشت سیاره خود با خبریم. ممکن است قدری برای عملکرد ما دیر شده باشد، ولی می توانیم تغییرات وسیعی در عرض یک روز انجام دهیم، مثلاَ، این که تصمیم بگیریم از فردا صبح برای رفتن به سر کار دوچرخه سوار شویم. می توانیم خسارتی را که در حال وارد آوردن آن هستیم تغییر دهیم و من مطمئن هستم کانکون بهترین گام برای مقابله با این مشکل است. مدیر مالی اهل کنیا: ازدیاد جمیت بخشی از مشکل تغییرات اقلیمی است جمعیت جهان در حال حاضر حدود 7 میلیارد نفر است. هر چه جمعیت بیشتر شود، ویرانی زیستگاه های طبیعی و اکوسیستم بیشتر شده -- و انتشار کربن بیشتر می شود. کنیا ممکن است در میان کشورهایی که در انتشار کربن پیشتازاند قرار نداشته باشد، اما از تغییرات اقلیمی متاثر شده است. هم خشکسالی دراز مدت و هم باران شدید وجود داشته است – و فصول نا منظم که تولید محصولات کشاورزی راتحت تاثیر قرار داده و منجر به گرسنگی و بیماری شده است. ناپدید شدن زنبورها نیز مانع از تولید محصولات کشاورزی شده است. به عقیده من ما به تمرکز بر مبارزۀ انتخاباتی بزرگ برای بالا بردن آگاهی اجتماعی، با استفاده از رسانه ها و یا نمادهای نمایشی – نظیر بونو، یو دو، عالی جناب دالایی لاما یا مشابه آن نیازداریم. این تاثیری واقعی بر جمعیت به طور کل خواهد داشت. تا زمانی که عموم مردم نظرات علمی را بپذیرند، کسانی که منکر تغییرات اقلیمی هستند با افکار نادرست خود به مسموم کردن بحث های عمومی ادامه خواهند داد. دولت هایی که از نظر اقتصادی قدرتمند اند باید از طریق آموزش کودکان و جوانان به نجات این سیاره کمک کنند. مشکل تغییرات اقلیمی مشکلی زمینی نیست، بلکه مشکلی بشری است. جاه طلبی های بشر منجر به استفاده بی پروا از مواد شیمیایی، زمین و آب می شود. همان گونه که مشاهده می شود، بشر جاه طلب هزاران بد بختی را متوجه محیط زیست خود می کند چون تفکر او خودخواهانه است. بنابراین مشکل در "توسعه انسان" نهفته است. |